Project Engineer (m/v)

Ons bedrijf

Hatraco is een zelfstandig opererende firma met een eigen verkoopkantoor in Rusland en een wereldwijd gevestigd dealernetwerk.
We zijn primair een handelsonderneming met aanvullend een eigen productiefaciliteit. Daarbij wordt voorraad gehouden en beschikken we over interne test- reparatie- en engineeringsfaciliteiten. Het geheel resulteert in een veelzijdig en flexibel bedrijf dat maatwerk kan leveren en waar de medewerkers met veel inzet, initiatief en betrokkenheid ervoor zorgen dat een breed productenscala op een verantwoorde manier naar alle delen van de wereld wordt verkocht. 

De veelzijdigheid van het bedrijf creëert een sterk dynamische organisatie met dagelijks wisselende opdrachten en uitdagingen.
We zoeken daarom flexibele collega’s die zich gemakkelijk kunnen aanpassen aan veranderende situaties, tegelijkertijd oog hebben voor mogelijke verbeteringen binnen de organisatie en ook bereid zijn om actief aan verbeteringstrajecten deel te nemen.

De functie

Hatraco is op zoek naar een teamplayer met een gezonde dosis ambitie die onze groeiende afdeling engineering gaat ondersteunen in de uitwerking en het beheer van technische projecten.
Een full-time dienstverband op basis van 38,75 uur per week of minimaal 31 uur per week.

Je maakt deel uit van een klein engineeringteam van 4 personen en in deze functie behandel je inkomende complexe aanvragen en vertaalt deze naar offertes. Daarbij behartig je tevens het navolgende traject van order tot realisatie en oplevering. In nauwe samenwerking met verkoop en productie werk je technische vraagstukken uit en je bent in staat om hiervoor ook zelf de benodigde ontwerpschema’s en tekeningen in 2D of 3D te maken. Verder bereid je zaken voor om vervolgens over te dragen naar productie of verkoop. De functie is primair een binnendienstfunctie met regelmatige werktijden. Afhankelijk van het type project kunnen bezoeken aan klanten of leveranciers sporadisch voorkomen.

Om het groeiende aantal projecten in goede banen te leiden ben je actief betrokken bij de organisatie van projecten en het beheer technische dossiers. Je werkzaamheden leveren een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van de producten en de gerelateerde processen binnen de kaders van het ISO-9001 kwaliteitssysteem.

Functie eisen

  • Afgeronde MBO of HBO opleiding in de richting van werktuigbouwkunde, machinebouw, motorvoertuigentechniek of elektrotechniek;
  • Relevante ervaring in het werken met projecten;
  • Bekend met het werken in een productie-omgeving en de generieke procesgang van productontwikkeling tot productrealisatie;
  • Goede kennis van Nederland en Engels in taal en geschrift;
  • Goede kennis van de Duitse taal is een pré;
  • Woonachtig in de omgeving Arnhem-Doetinchem.

Arbeidsvoorwaarden

  • Dienstverband : op basis van een 7 maanden contract, toewerkend naar een vast dienstverband.
  • De functie is per direct beschikbaar.

Ervaring

Ben je starter op de arbeidsmarkt en heb je interesse om door te groeien naar genoemde functie via een loopbaantraject of BBL opleiding? Schroom niet en neem contact en vraag naar de mogelijkheden.

Ben jij enthousiast om ons team te versterken?  

Laat het ons weten en stuur je cv in naar jwhas@hatraco.com o.v.v. vacature Project-engineer.